Trainers


word august360
certified coach

 

CERTIFICATIE OPLEIDING

Word zelf august360 coach en treed toe tot het netwerk van sportpsychologen en coaches.  Hiervoor kan je tweedaagse opleiding volgen tot august360 certified coach. Je kan aansluiten bij de georganiseerde dagen op voorgestelde data of contact nemen om op locatie de opleiding te laten doorgaan (voor Nederland of op de clubs zelf).

De opleiding dompelt je onder in de wetenschappelijke onderbouw van het Sport Talentenpaspoort en leert je de tool op een professionele manier in te zetten. Je leert hoe de resultaten te analyseren en te interpreteren en hoe je samen met de atleet, coach of sportouder op zoek kunt gaan naar hun unieke werkelijke talenten. Je verruimt jouw kijk op coaching en begeleiding en onderscheidt jou op deze manier van anderen.

Nadien krijg je toegang tot het admin panel, een persoonlijke virtuele ruimte die je toelaat geheel autonoom aan de slag te gaan. Je wordt maximaal begeleid voor een vlotte opstart en professionele follow-up.

Via regelmatige terugkomdagen ontwikkel je zelf verder en worden ervaringen uitgewisseld.

De opleiding laat je toe om zowel met individuen als met teams te werken. De meerwaarde die dit kan teweegbrengen is enorm.

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 november / vrijdag 10 en zaterdag 11 december 2022 gaan nieuwe opleidingsmomenten door.

Voor een gedetailleerd overzicht van het programma, locatie en kostprijs, graag een mailtje naar info@august360.com


Partners

Trainers

Deze site brengt august360 leden met elkaar in contact! Zoek, vind en contacteer hier uw august360 coach binnen de sport die je beoefent. Haal uw eigen expert in huis of laat coaches binnen uw club opleiden.